Maxi-Cosi

Tijdelijk niet in voorraad.

Maxi-cosi heeft vele autostoeltjes, buggy’s, kinderwagens en diverse accessoires zodat je optimaal kunt genieten van de heerlijke momenten samen je kindje. Maxi-cosi is al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van comfort, veiligheid en autostoeltjes. Alle producten die ze maken zijn geproduceerd volgens de veiligheidseisen maar zien er ook nog eens stijlvol uit.

Het is belangrijk dat een Maxi-cosi autostoeltje nooit op de groei wordt gekocht. Het is van groot belang dat het stoeltje vanaf het begin goed past bij het gewicht van het kindje. Regelmatig wordt de leeftijd aangegeven, dit moet je zien als een indicatie aangezien het ene kind zwaarder is dan het andere.

Aandachtspunten autostoeltje Maxi-cosi

    • Denk voor de aanschaf er over na hoe je het Maxi-cosi autostoeltje wilt gaan gebruiken. Gaat je kindje regelmatig met opa en oma op stap, overweeg dan een lichtgewicht autostoeltje, een die eenvoudig te verplaatsen is.
    • Kies je voor een Isofix Maxi-cosi, controleer dan of de auto bevestigingspunten heeft.
    • Het is belangrijk dat je de Maxi-cosi zelf goed kunt bevestigen en het makkelijk kunt bedienen. Alleen dan ben je verzekerd van veiligheid en comfort. 

Autostoeltjes.com heeft een ruim assortiment Maxi-cosi autostoeltjes. Zo zit de jouw ideale Maxi-cosi autostoeltje er altijd tussen.