Kinderstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Kinderstoel en autostoeltje

Een kinderstoel is een van de belangrijkste aankopen die u moet doen, als u een kindje heeft of in verwachting bent. U hebt bijvoorbeeld een kinderstoel nodig om aan tafel te zetten, zodat uw kindje gezellig met u mee kan eten en zo kunt u gemakkelijk bij uw kindje om haar of hem te voeden. Maar ook voor in de auto is een kinderstoel erg handig. U kunt zo veilig uw kindje meenemen in de auto en met het juiste autostoeltje zit uw kindje altijd goed. Op Autostoeltjes.com heeft u een ruime keuze op het gebied van autostoeltjes. De kinderstoelen zijn veilig en autostoeltjes.com maakt gebruik van de autostoeltjes die zijn getest door de ANWB en de Consumentenbond. Op deze website is een kinderstoel hetzelfde als een autostoeltje.

Bent u op zoek naar een kinderstoel ? Kijk dan snel eens op onze website, hier vindt u een ruim aanbod en kunt u ook altijd contact opnemen voor advies.

Verschillende soorten kinderstoelen

Weet u nog niet goed wat u moet kopen? Zet uw kind even op de weegschaal, want het kopen van de juiste kinderstoel is afhankelijk van het gewicht van uw kind.

 

De groepen die worden aangegeven kunt u op onze website vinden, dan ziet u gelijk welke autostoeltjes hiervoor geschikt zijn.

Veiligheidseisen kinderstoel

Als u graag een tweedehands kinderstoel wilt kopen, moet u wel even controleren of er nog nooit een ongeluk mee is gebeurd, anders is het autostoeltje niet meer veilig. Daarnaast moeten alle kinderstoelen goedgekeurd zijn volgens het ECEreglement 44/03 of 44/04. Voldoen de kinderstoelen niet aan dit keurmerk? Dan mogen ze ook niet worden verkocht. Ook kunt u op het keuringslabel zien voor welke auto de kinderstoel geschikt is. Bent u van plan een Isofix kinderstoel te kopen? Kijk dan of uw auto Isofix bevestigingspunten heeft. Ook moet u achteruitkijkende kinderstoeltjes nooit op de voorstoel plaatsen als daar een airbag zit.