Autostoelhoezen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Koeka autostoelhoezen

Er zijn diverse autostoelhoezen verkrijgbaar, geschikt voor verschillende soorten en maten autostoeltjes. Er zijn merk gerelateerde, maar ook universele autostoelhoezen. Autostoelhoezen zorgen ervoor dat de bekleding van het autostoeltje schoon blijft. De stof van een autostoelhoes is vaak absorberend en kan makkelijk gewassen worden. Autostoelhoezen beschermen het stoeltje dus, maar het voelt ook een stuk zachter aan voor je kindje. Doordat de hoezen elastisch zijn, passen deze makkelijk op een autostoel. We hebben verschillende autostoelhoezen en autostoel accessoires in ons assortiment.

Koeka biedt autostoelhoezen aan van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Het zachte badstof materiaal zorgt voor comfort en beschermt het autostoeltje tegen viezigheid. De autostoelhoezen van Koeka kunnen op 30 graden gewassen worden en zijn verkrijgbaar in de mooie kleuren silver grey, baby pink, stone en dark grey. Leuk om af en toe leuke autostoelhoezen met elkaar af te wisselen.

BebiesFirst autostoelhoezen

Ook hebben we mooie autostoelhoezen van BebiesFirst in het assortiment. De hoezen bieden comfort aan je kindje en zorgen ervoor dat je zuinig kunt omgaan met de autostoel. De hoezen van BebiesFirst zijn opgebouwd uit 80% badstof en 20% polyester. Om de autostoelhoezen van BebiesFirst schoon te maken, doe je ze gewoon bij de bonte was. De autostoelhoezen zijn voorzien van elastiek langs de randen, zodat ze gemakkelijk om je autostoeltje te bevestigen zijn. Ook de hoezen van BebiesFirst zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals fuchsia of antraciet.

Autostoelhoezen online

De mooiste autostoelhoezen van zowel Koeka als BebiesFirst vind je in het grote assortiment van Autostoeltjes.com. In onze webshop kun je de hoezen gemakkelijk bestellen en heb je ze zo in huis. Waar je goed op moet letten bij de aankoop van autostoelhoezen, is de spciale groep waartoe jouw autostoeltje behoort. Autostoeltjes zijn verdeeld in verschillende (lengte)groepen, bijvoorbeeld autostoeltjes groep 1. Zorg dat je de goede autostoelhoezen bij jouw autostoeltje aanschaft.