X-Adventure

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

X-Adventure autostoel

X-adventure omschrijft zichzelf als “Rijdend goed”, autostoeltjes kunnen dan ook niet ontbreken in hun ruime assortiment baby en kinderspullen. Het assortiment bestaande uit diverse kinderwagens, autostoeltjes, wipstoeltjes en vele andere spulletjes is dan ook welbekend bij verkooppunten van babyartikelen. X-adventure is dus niet te ontbreken in ons ruime assortiment autostoeltjes. Vandaar dat wij diverse X-adventure autostoeltjes aanbieden van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs.

Autostoel X-adventure PopArt

Bent u op zoek naar een autostoeltje dat zowel veilig is als voordeling in de portemonnee dan is de X-adventure PopArt autostoel wellicht iets voor u. Dit X-adventure autostoeltje is gemakkelijk te bevestigen in de auto en is daarnaast ook geschikt om te plaatsen op de X-adventure PopArt combikinderwagen. Deze X-Adventure autostoel is dus multifunctioneel. Naast de multifunctionaliteit van deze X-adventure autostoel zit hij ook nog eens erg comfortabel. Zo zit uw kindje veilig en lekker in de auto of onderweg in de kinderwagen.

Autostoel X-adventure Kidz 1-2-3

De X-adventure autostoel Kidz 1-2-3 is een autostoel geschikt voor kinderen tussen de 9 en 36kg. Daar dankt de autostoel zijn naam ook aan, de autostoel is geschikt voor kindjes die vallen in de groepen 1,2 en 3. Dit is te danken aan de verschillende standen waarin de stoel te verstellen is. Er zijn verschillende zit- en ligstanden. Hierdoor is de stoel steeds aan te passen naarmate uw kindje groeit. Zo blijft de stoel comfortabel voor uw kindje en uiteraard ook erg veilig. Daarnaast is de hoofdsteun ook te verstellen voor extra comfort. Autostoeltjes.com heeft voor u de X-adventure Kids 1-2-3 autostoel in de volgende kleuren:

  • Black / Antra
  • Black / Pink
  • Black / Cream

Al deze kleuren bieden wij u uiteraard aan tegen de scherpste prijs en zijn direct leverbaar. De X-adventure autostoelen zijn gemakkelijk online te bestellen en worden binnen 3 dagen bij u thuis afgeleverd. Autostoeltjes.com streeft erna 100% service te verlenen tegen de scherpste prijs. Heeft u vragen of advies nodig bij het uitzoeken van de perfect X-adventure autostoel? Belt u dan gerust naar onze klantenservice op 0900-5081000. Vergeet ook niet om eerst te kijken naar de autostoel regels en isofix, zodat je gelijk de perfecte autostoel kan kopen.