Titanium Baby

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Titanium Baby autostoel

De Titanium Baby autostoel vind je bij ons in het assortiment! Wanneer je voor een Titanium Baby autostoel kiest, kies je voor een hoge kwaliteit. Voor jouw kindje wil jij het beste en dat begrijpen wij. Daarom bieden we jou deze Titanium Baby autostoel aan. Bekijk snel het assortiment en schaf deze autostoel aan!

Assortiment van een Titanium Baby autostoel

Bij Autostoeltjes.com zit altijd een geschikte Titanium Baby autostoel in het assortiment. Je vindt hier namelijk verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast beschikt Titanium Baby autostoel ook over een autostoel die meegroeit met jou kindje. De Titanium Baby 1-2-3 is geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden tot en met 12 jaar. Er zijn nog een aantal producten die je in het assortiment vindt:

  • Zitverhoger: Handig voor kinderen vanaf 3 jaar!
  • Regenhoes: Makkelijk te bevestigen en handig tegen de regen!
  • Autostoelen met Isofix bevestiging: Dankzij deze bevestiging is de autostoel extra veilig. De indicator geeft aan of de autostoel goed is bevestigd.

De naam van een autostoel geeft al aan voor welke groep deze geschikt is. Zo is de Autostoel Titanium 0-1-2 geschikt voor autostoeltjes groep 0, autostoeltjes groep 1 en autostoeltjes groep 2.

Koop de Titanium Baby autostoel!

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van de Titanium Baby autostoel! Dan bestel je deze bij Autostoeltjes.com. Hier koop je niet alleen de beste producten voor jouw kindje, maar profiteer je ook nog eens van de beste service. Je kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmethodes en de levering bedraagd slechts enkele werkdagen. Wanneer je uiteindelijk toch niet tevreden bent, dan kun je bij ons altijd ruilen of je geld terug krijgen. Bij ons koop je niet alleen je Titanium Baby autostoel, maar ook alle autostoel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een zonnescherm of autostoelhoes. Bij Autostoeltjes.com kun je terecht voor de veiligste ritten in de auto!