Safety 1st

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Safety 1st autostoel

Safety 1st ontwikkelt producten vanuit de gedachte een veiligere en gelukkigere plek te creëren voor kinderen om fijn op te groeien. Of het nou een onvergetelijke eerste ritje in de auto is of lekker wegdromen in het wiegje, Safety 1st wil dat uw kindje zicht heerlijk voelt. Safety 1st dankt het voortdurende succes door het constant verbeteren van de veiligheid, te innoveren en vast te houden aan de huidige kwaliteit en waarden. Autostoeltjes.com wil dat uw kindje veilig en comfortabel in de auto zit en daarom mogen de autostoeltjes van Safety 1st niet ontbreken.

Baby artikelen van Safety 1st

De verschillende baby artikelen van Safety1st zijn in te delen in een aantal categorieën. ‘In de auto’, ‘Onderweg’ en ‘Veiligheid in huis’.

  • In de auto: Voor optimale veiligheid in de auto heeft Safety1st diverse autostoeltjes in haar assortiment. De Safety1st autostoeltjes bieden uw kindje optimale veiligheid en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Safety first heeft autostoeltjes die al gebruikt kunnen worden vanaf de geboorte maar ook modellen die vanaf 9 maanden te gebruiken zijn. Safety1st staat ook bekend om het 'baby on board' bordje voor in de auto. Dit bordje is uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop.
  • Onderweg: Veilig onderweg met de Safety1st buggy's. Safety1st heeft diverse buggy's en kinderwagens in haar assortiment waardoor uw kindje onderweg veilig en fijn zit. Zo kunt u gemakkelijk en zorgeloos lekkere wandelingen maken met uw kindje.
  • Veiligheid in huis: Veiligheid is huis is erg belangrijk wanneer u een klein kindje heeft. Dit weet Safety1st uiteraard. Daarom heeft Safety1st diverse producten ontwikkeld voor het verbeteren van de veiligheid binnenshuis. Hierbij kunt u denken aan traphekjes, bedhekjes en andere veiligheidsaccessoires.

Safety 1st autostoeltje Mimas

Het autostoeltje Mimas van Safety 1st is een autostoeltje voor de allerkleinste onder ons. Dit Safety 1st autostoeltje valt in de groep 0+. Het autostoeltje heeft een stoelverkleiner waardoor uw kindje extra lekker zit. Daarnaast heeft het een erg gebruiksvriendelijke draagbeugel en een zonnekap om uw kindje tegen de zon te beschermen. Een voordeel van dit Safety1st autostoeltje is dat hij in combinatie met adapters is te combineren met Maxi Cosi en Quinny. Dit autostoeltje van Safety 1st is zo gemakkelijk te installeren op de buggy’s en kinderwagens van deze merken. Dit autostoeltje is dus erg multifunctioneel. Wil je het compleet maken met mooie en veilige auto accessoires? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Vergeet ook niet om te kijken naar de autostoel regels, zodat je de perfecte autostoel voor je kleintje kan kopen.