Romer

Tijdelijk niet in voorraad.

Romer autostoel

Romer wil met haar producten toonaangevend zijn in de veiligheid van kinderen, zo ook met de Romer autostoel. Een Romer autostoel is een autostoel van uitstekende kwaliteit waar de veiligheid van uw kindje altijd voorop staat. Wanneer u een klein kindje heeft wilt u die natuurlijk zo veilig mogelijk vervoeren in de auto. Een goede autostoel is dan een vereiste. Met een Romer autostoel heeft u een veilige autostoel van goede kwaliteit. Als u op zoek bent naar een Romer autostoel heeft autostoeltjes.com verschillende modellen tegen de scherpste prijs!

Romer veiligheidscentrum

Romer heeft een eigen veiligheidscentrum. Daar wordt hun brede assortiment uitvoerig getest. Zo ook de Romer autostoel. Elke Romer autostoel moet aan de veiligheidseisen voldoen. Wanneer u een Romer autostoel koopt voldoet deze aan de keuringsnorm ECE R 44/04. Een belangrijk onderdeel is de crashtest. Er wordt hierbij gekeken wat er gebeurt wanneer er een ongeluk voor zal vallen. Romer streeft ernaar elke keer weer betere en veiligere autostoeltjes op de markt te brengen voor maximale veiligheid voor uw kindje.

Romer autostoel : Kid

Is uw kindje al wat ouder? Dan is deze Romer autostoel uit de groep 3 een prima autostoel. Deze Romer autostoel is geschikt voor kinderen tussen de 15 en 36 kilo (circa 3 tot 12 jaar). De Romer autostoel is uitgerust met een comfortabele hoofdsteun met zijwanden waardoor uw kindje net dat extra beetje comfort heeft. Kindjes vallen vaak in slaap in de auto, met deze comfortabele hoofdsteun is dit erg fijn. Het stoeltje is gemakkelijk aan te passen aan uw kindje voor de verstelbaar rugleuning en hoofdsteun. Daarnaast is deze Romer autostoel gemakkelijk te bevestigen en over te plaatsen in een andere auto. De Romer autostoel Kid is verkrijgbaar in de kleuren Black Thunder en Stone Grey.

Romer autostoel: King Plus Jet

De Romer autostoel Kind Plus Jet is een uitstekende autostoel die goed uit de test komt bij de consumentenbond. De stoel is erg gemakkelijk in gebruik waardoor er weinig kans is op onjuist gebruik. De stoel heeft een handige 5-puntsgrodel waardoor de hij gemakkelijk is aan te passen in verschillende hoogtes zonder dat de gordel losgemaakt moet worden. Dit komt door middel van het spansysteem, dit zorgt ervoor dat deze Romer autostoel meer veiligheid biedt. Deze Romer autostoel beschikt over speciale schouderkussen om de belasting in de hals / hoofdbereik te verminderen. Zo zit uw kindje extra comfortabel in zijn autostoel.