Quax

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Quax autostoel

Quax heeft diverse babyartikelen van goede kwaliteit. Het aanbod van Quax varieert van houten meubelen tot diverse accessoires als autostoeltjes, boxen, reisbedjes en pampermanden. Alles wat u nodig heeft voor uw kleintje heeft Quax. Zo zijn er diverse autostoeltjes ontworpen van uitstekende kwaliteit met leuke designs voor uw kindje. Zo zit uw kindje veilig en stijlvol in de auto.

Quax autostoel Befix SP

Een van de modellen van Quax is de Befix SP. Deze autostoel valt in de groep 3 (15-36kg). Deze autostoel heeft een leuke giraffenprint en zit heerlijk. De verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat uw kindje voldoende steun heeft en geen last van de nek krijgt. Een ander voordeel van deze Quax autostoel is de demonteerbare rugleuning. Wanneer uw kindje zodanig is gegroeid dat een autostoel niet meer nodig is kan de rugleuning worden gedemonteerd zodat de stoel verandert in een zitverhoger. Zo heeft u dus gemakkelijk jaren plezier van deze Quax autostoel.

Quax autostoel Cosmo SP

Een andere Quax autostoel die autostoeltjes.com voor u in de aanbieding heeft is de Quax Cosmo SP. Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg en behoort daarmee tot de groep 1 autostoelen. De Quax Cosmo is een autostoel van prima kwaliteit en gekeurd volgens de ECE R44 norm. Uw kindje zit dus veilig in de auto met deze Quax autostoel. Daarnaast is het slot voorzien van een alarm zodat u zeker weet dat uw kindje goed vast zit. D Quax Cosmo SP wordt geleverd incl luxe stoelverkleiner. Zo kan uw kindje er al snel in en kunt u jaren genieten van deze mooie autostoel. Wat deze autostoel zo leuk maakt is het giraffenprintje.

Quax ervaringen

Quax draait al heel wat jaren mee als het gaat om de babyartikelen markt. Elke product van het merk is weer erg stijlvol en de veiligheid van uw kindje blijft daarbij voorop staan. Ook de functionaliteit is van groot belang. De producten moeten handig in gebruik zijn. Omdat Quax hier oog voor heeft en deze kwaliteit gewaarborgd worden zijn de ervaringen met Quax producten dan ook erg positief. De producten gaan lang mee waardoor u en uw kindje er lekker lang van kunnen genieten. Autostoeltjes.com biedt u de Quax autostoeltjes aan tegen de scherpste prijs voor jaren lang plezier! Naast de autostoeljes van Quax bieden wij u autostoeltjes aan van merken als Maxi Cosi,Chicco en vele andere topmerken!