Nania

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Nania autostoel

In ons ruime assortiment is de Nania autostoel niet te missen. In de loop van de jaren is de Nania autostoel steeds bekender geworden en is het aantal varianten toegenomen. U vindt de Nania autostoel terug in verschillende groepen autostoelen. De autostoelen van Nania zijn er in verschillende leuke kleurtjes. Voor meisjes hebben ze de leukste autostoeltjes en voor jongens de stoerste. De Nania autostoel is voordelig geprijsd bij Autostoeltjes.com. Alle stoeltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en fijne stoffen.

Nania autostoel: Groep 1

Een Nania autostoel uit groep 1 is de Nania Basic Black. Het stoeltje voldoet aan alle Europese keuringen waardoor u kindje dus veilig zit in dit autostoeltje. Is uw kindje tussen de 9 maanden en ongeveer 4jaar, dan is deze Nania stoel erg geschikt. Daarnaast is de stoel erg scherp geprijsd. De rugleuning is verstelbaar zodat u de Nania autostoel kan aanpassen aan uw kindje zodat de houding waarin uw kindje zit goed is.

Nania autostoel: Groep 2-3

Voor kinderen 9 t/m circa 36 kg zijn er diverse leuke Nania autostoelen verkrijgbaar. Zo heb je een Nania autostoel met mickey mouse, maar ook van K3 en voor jongens een stoere van Ferrari. Voor zowel jongens als meisjes is er een Nania autostoel met leuke print. Naast de leuke uitstraling van de Nania autostoel in deze groep is er ook aandacht besteed aan het comfort. Zo heeft de Nania autostoel I-Max en extra comfortabel inleg kussentje bij het zitgedeelte en het hoofdje. Zo zit uw kindje heerlijk en veilig!

Nania autostoel: stoelverhoger

Is uw kindje al van zodanige leeftijd dat een autostoeltje niet meer noodzakelijk is, dan is een stoelverhoger aan te raden. Zo zit uw kindje toch nog veilig en comfortabel en heeft het minder last van bijvoorbeeld de gordel. Ook de stoelverhogers zijn verkrijgbaar in diverse leuke printjes. Zo heeft autostoeltjes de Nania autostoel Ferrari Dream Luxe Furia. Deze stoere stoelverhoger is perfect wanneer u een zoontje heeft die weg is van auto’s. Een eigen Ferrari stoelverhoger is dan erg leuk. Om het nog comfortabeler te maken, kunt u ook kijken naar de gordelkussen binnen ons assortiment. Dit maakt het net helemaal compleet.