Mutsy

Tijdelijk niet in voorraad.

Mutsy autostoel

De Mutsy autostoel is erg handig. Wanneer u ook de Mutsy Spider buggy heeft, heeft u met de Mutsy autostoel twee vliegen in één klap. Deze zijn namelijk perfect met elkaar te combineren. Dat is het grote voordeel van de Mutsy autostoel.

Mutsy

Wanneer u een kindje heeft moet deze tijd onvergetelijk zijn. Dit is wat Mutsy met haar babyspullen als de Mutsy autostoel en kinderwagens wil bereiken. Gebruiksvriendelijkheid is bij de ontwikkeling van de verschillende producten van Mutsy erg belangrijk. En daarnaast staat de veiligheid van uw kindje voorop. Met een oog voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid worden de producten van Mutsy stuk voor stuk zorgvuldig geproduceerd. Mutsy producten als de Mutsy autostoel zijn dan ook van uitstekende kwaliteit! Voor iedereen zijn er de perfecte Mutsy producten.

Van Mutsy autostoel tot buggy

Wanneer u op zoek bent naar een Mutsy autostoel is de kan groot dat u ook een Mutsy bugg of kinderwagen heeft. Dit aangezien deze producten gemakkelijk te combineren zijn. De Mutsy autostoel Safe2go spider black is verkrijgbaar bij Autostoeltjes.com. Deze Mutsy autostoel is in een handomdraai te bevestigen op de Mutsy Buggy Spider. Zo wordt uw autostoel omgetoverd tot gemakkelijk zitje voor het frame van de buggy. U haalt met de Mutsy autostoel dus een multifunctionele autostoel in huis.

Mutsy Autostoel Safe2Go Spider

De Mutsy autostoel type Safe2Go spider is erg gebruiksvriendelijk en perfect voor de allerkleinste onder ons. De Musty autostoel heeft een handige draaibare handgreep om zodat de Mutsy autostoel gemakkelijk te dragen is. Daarnaast heeft de autostoel diverse handige opbergvakjes op diverse plaatsen. Daarnaast heeft de Mutsy autostoel een fijn hoofdkussentje zodat uw kindje heerlijk ligt. De Mutsy autostoel wordt geleverd inclusief adapterset om hem te gebruiken in combinatie met de Mutsy Spider buggy. Dit autostoeltje heeft een mooie zwarte bekleding en voelt lekker aan. Zo zit uw baby’tje lekker comfortabel in deze prachtige Mutsy autostoel. Kijk ook eens bij de autostoel accessoires om het helemaal af te maken.De autostoelspeeltjes zijn ook erg leuk en houdt je kleintje lekker bezig.