Mima

Tijdelijk niet in voorraad.

Mima autostoel

Mima presenteert een innovatieve reeks van kinderwagens met een systeem waar gemakkelijk reiswiegjes en autostoeltjes op bevestigd kunnen worden. Mima wilt er voor zorgen dat kinderwagens gemakkelijk te transformeren zijn en mee kunnen groeien met uw kind en gezin. Een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie is waar Mima naar streeft. De functionaliteit is dan ook terug te zien in de autostoeltjes! De Mima autostoeltjes zijn gemakkelijk in gebruik en daarnaast ook gemakkelijk te bevestigen op de kinderwagen. Zo heeft u dus een autostoel en reiswiegje in één.

Mima autostoel Flair IZI

De Mima autostoel Flair IZI is een autostoel uit Autostoeltjes groep 0 verkrijgbaar in de kleuren ‘Snow white’, ‘Black’ en ‘Camel’. Deze autostoel van Mima heeft een mooie lederen look bekleding wat de stoel een chique uitstraling heeft. Naast het feit dat deze stoel perfect fungeert als autostoel is deze Mima stoel gemakkelijk te bevestigen op de Mima kinderwagens. Zo maakt u van uw Mima autostoel in één handomdraai een kinderwagenzitje.

Stijl en comfort gecombineerd met Mima

De Mima Flair is een echte hit door de prachtige lederen uitstraling en de functionaliteit. Naast het feit dat de producten aan alle veiligheidseisen voldoen is de functionaliteit wat de producten onderscheidend maakt. Het Mima autostoeltje is in dezelfde stijl als de kinderwagen waardoor het een prachtig geheel blijft wanneer u het autostoeltjes bevestigd aan het frame. U kunt tegenwoordig als gemakkelijk twee zitjes bevestigen op het kinderwagen frame. Stijl en comfort is wat Mima keer op keer weet te combineren. Daarom kan het autostoeltje niet ontbreken in de collectie van Autostoeltjes.com.

Mima autostoeltjes bij autostoeltjes.com

Mima autostoelen en autostoelen van andere topmerken als Maxi Cosi, Born Lucky en Romer vindt u terug in ons ruime assortiment. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het perfecte autostoeltje voor uw kindje? Wij helpen u graag bij het kiezen van een autostoeltje. U kunt ons bereiken op 0900-5081000 of per mail via info@babysupershop.eu. Wij streven er naar alles op voorraad te hebben zodat uw kindje binnen 3 werkdagen al kan genieten van het autostoeltje.