Maxi Cosi

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

59 artikel(en)

Maxi Cosi autostoel

De Maxi Cosi autostoel is de bekendste autostoel. Een autostoel wordt in de volksmond dan ook vaak een Maxi Cosi genoemd. Een Maxi Cosi autostoel mag dan ook niet ontbreken in ons ruime assortiment autostoeltjes. Maxi Cosi is ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Wij hebben voor u de beste modellen geselecteerd en dat allemaal tegen de scherpste prijs.

Goede kwaliteit met een mooi design

De Maxi Cosi autostoel is erg bekend en zo populair door de uitstekende kwaliteit van de autostoel. Daarnaast heeft de Maxi Cosi autostoel een mooi design. Een Maxi Cosi autostoel kan erg variëren qua uitstraling. Voor iedereen is er de perfecte Maxi Cosi autostoel. Maxi Cosi heeft autostoelen voor kinderen uit alle groepen autostoelen. Of u nou een pasgeboren baby heeft of een kindje van een paar jaar oud. Er is altijd een trendy Maxi Cosi autostoel voor uw kindje. Alle autostoeltjes van Maxi Cosi voldoen aan de strenge veiligheidseisen zodat uw kind veilig en erg comfortabel in de auto zit.

Maxi Cosi autostoel : De top 3

Autostoeltjes.com heeft een ruim aanbod betreft een Maxi Cosi autostoel. Wij bieden u diverse hoogwaardige modellen aan. Wij zullen een aantal modellen uitlichten, onze top 3 uit de Maxi Cosi autostoel collectie:

  • Maxi Cosi autostoel Rodi Airprotect: Het model Rodi Airptotect is een erg comfortabele autostoel uit groep 2-3 (15 – 36 kg). Wat deze autostoel kenmerkt is de techniek die is gebruikt. Hierdoor is de kans op hoofdletsel bij een aanrijding aan de zijkant geringer. Dit maakt deze Maxi Cosi autostoel zo veilig. Daarnaast heeft de autostoel een erg comfortabele zit en biedt hij voldoende steun aan uw kindje.
  • Maxi Cosi autostoel Cabrio fix: Dit model uit de Maxi Cosi autostoel collectie is geschikt voor kindjes t/m 13kg. Het gaat hier dus om een groep 0 autostoel voor de aller kleinste onder ons. Dit autostoeltjes is op verschillende manieren gemakkelijk te bevestigen in de auto. Een pluspunt bij deze Maxi Cosi autostoel in dat er een zonnekap geïntegreerd is die gemakkelijk is op te bergen.
  • Maxi Cosi Pebble: Veilig stoeltje die vanaf dag één vanaf de geboorte te gebruiken is. Het stoeltje is gemakkelijk in de auto te bevestigen en biedt optimale bescherming. Daarnaast is met één Familyfix bas gemakkelijk twee opeenvolgende autostoeltjes Pebble en Pearl te plaatsen. Zo heeft u er dus extra lang plezier van, en scheelt het u in de portemonnee! Daarnaast is deze Maxi Cosi autostoel verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes.

Neem dus snel een kijkje in ons ruime assortiment Maxi Cosi autostoeltjes en vindt de perfecte autostoel! Kijk ook bij onze autostoel accessoires zodat uw kleintje niks te kort komt. Denk hierbij aan een zonnescherm, waardoor uw kleintje ook overdag lekker kan slapen in de auto.