Kiddy

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Kiddy autostoel

De Kiddy autostoel is een hele goede keuze wanneer u uw kindje veilig in de auto mee wilt nemen! Daarnaast heeft Kiddy een ruim assortiment zodat er voor ieder kindje een geschikte stoel bij zit. Bekijk ze snel en kies de beste uit!

Het kiezen van de juiste Kiddy autostoel

Het kiezen van de juiste Kiddy autostoel kan lastig zijn, daarom helpen wij jou graag een handje! Wij begrijpen dat het je als moeder het beste wilt voor je kindje. Hieronder staan een aantal punten beschreven waar je op moet letten wanneer je een autostoeltje gaat kopen:

  • Let op het gewicht van je kindje. De autostoelen zijn in het algemeen opgedeeld in een aantal groepen en iedere groep heeft een maximaal gewicht.
  • Er zijn verschillende bevestigingssystemen, vaak is een bevestiging met een autogordel wat minder veilig.
  • Al onze autostoeltjes voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden, maar je kunt dit altijd zelf nog even checken. Wanneer deze goedgekeurd zijn beschikt het stoeltje over een goedkeuringslabel
  • Een Kiddy autostoel kan over een aantal extra specificaties beschikken, lees deze goed door en kijk wat jij het beste vindt voor jouw kindje.

Aanschaf van de Kiddy autostoel

Heb je de juiste Kiddy autostoel uit ons assortiment uitgekozen? Plaats deze dan in het winkelmandje en betaal direct veilig online met een van onze veilige betaalmethodes. Vervolgens kun je het stoeltje binnen enkele dagen bij je thuis verwachten. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je de stoel gewoon omruilen voor bijvoorbeeld een Autocomfort autostoel, Migo autostoel of Born Lucky autostoel. Daarnaast kun je ook gewoon je geld terug krijgen. Wil je de Kiddy autostoel helemaal zo comforabel mogelijk maken voor jouw kindje? Bekijk dan ook al onze accessoires voor autostoeltjes! Koop jouw ideale autostoel bij Autostoeltjes.com