Chicco

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Chicco autostoel

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte autostoel is de Chicco autostoel eentje die u tegen zult komen. De Chicco autostoel in een uitstekende stoel van een hoogwaardig merk. Chicco staat bekend om de goede kwaliteit en het gemak in gebruik. Autostoeltjes kunnen dan ook niet ontbreken in het ruime assortiment babyartikelen van Chicco.

Chicco autostoel : Groepen

Bij autostoeltjes wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende groepen. Zo is group 0 geschikt voor pas geborenen, groep 1 voor kindjes van 9 tot 18kg, groep 2 9 tot 26 kg en groep 3 voor kinderen tussen de 16 en 36 kg. De Chicco autostoel is verkrijgbaar voor kindjes voor verschillende groepen. Er is een Chicco autostoel voor ieder kind! Of u nou een pas geboren baby heeft of een kindje van 2 jaar, Chicco zorgt ervoor dat uw kindje veilig en heerlijk in de auto zit.

Chicco autostoel : Aanbod

Het aanbod van de Chicco autostoel is ruim. Een Chicco autostoel is verkrijgbaar voor kindjes uit de verschillende hierboven genoemde groepen. Daarnaast zijn ze te onderscheiden in de verschillende manier van bevestigen. Sommige worden bevestigd door midden van een autogordel, daarnaast zijn er modellen die beschikken over het Isofix systeem. Dit is de meeste voorkomende manier van bevestigen en is erg veilig. Zo zit uw kindje stevig in de Chicco autostoel waardoor lange autoritjes geen probleem zijn!

Chicco Autostoel Xpace Black Isofix

Autostoeltjes.com heeft voor u de beste autostoeltjes geselecteerd tegen de scherpste prijs. Een Chicco autostoel kan dan ook niet ontbreken in ons assortiment autostoeltjes. De autostoel Chicco Oasys 1 Isofix is een uitstekende groep 1 autostoel. De autostoel heeft een ruime zit voor een comfortabele reis. De veiligheid staat voorop, daarom is deze Chicco autostoel voorzien van een 5 punts veiligheidsgordel die verstelbaar zijn. De autostoel is voorzien van het isofix systeem waardoor de stoel goed en gemakkelijk te bevestigen is in uw auto. Voor een extra goede zit is de rugleuning te verstellen waardoor de Chicco autostoel perfect is af te stellen op uw kind. Een ander voordeel van deze Chicco autostoel is dat de bekleding van de stoel uit te wassen is. Zo heeft u nog langer plezier van de Chicco autostoel! Neem eens een kijkje in onze webshop en vindt ook de ideale accessoires bij de autostoel.