Baninni

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Baninni autostoel

Baninni is specialist als het gaat om baby-artikelen. Autostoeltjes kunnen dan ook niet ontbreken in het assortiment baby-artikelen van Baninni. Baninni wilt een glimlach op het gezicht, want wat is er nou mooier dan uw kindje te zien glimlachen en genieten? Het comfort van uw kind is wat het meest telt bij de artikelen van Baninni. De kwaliteit van de producten, en zo ook van de autostoeltjes is goed en daarnaast kunt u een uitstekende service verwachten. Of u nou een baby heeft of al een peuter, de missie van Baninni is het gelukkig maken van uw kindje! En dat is uiteraard ook wat elke ouder wil voor zijn of haar kindje met de ideale kinderstoel .

Baninni autostoel

Baninni heeft diverse autostoelen in de groepen 1 en 2. Dit zijn autostoelen voor kindjes vanaf circa 9 maanden. De gewichtsklasse van autostoeltjes uit groep 1 ligt tussen de 9 en 18 kilo, de Baninni autostoeltjes uit groep 2 is voor kindjes tussen de 9 en 36 kilo. In ons ruime assortiment autostoeltjes zijn autostoeltjes van Baninni uiteraard niet te missen. Wij hebben voor u een aantal modellen geselecteerd tegen de scherpste prijs. Een aantal van deze modellen zijn:

  • Autostoeltje Baninni black: Deze autostoel is te gebruiken voor kindjes tussen de 9 maanden en 4 jaar. Deze Baninni autostoel heeft een fijn stoelverkleiner waardoor uw kindje nog comfortabeler zit in deze autostoel. In deze stoel is uw kindje maximaal beschermd door de goede zijkanten die uw kindje beschermen bij een zijwaartse botsing.
  • Autostoeltje 1-2-3 Baninni black: Dit model autostoel van Baninni is een zogenaamde doorgroeistoel. Het autostoeltjes is te gebruiken voor kindjes vanaf 9 maanden tot een leeftijd van 12jaar! Het autostoeltje heeft gordels voor kindjes tot 3 jaar. Wanneer uw kindje die leeftijd passeert kunnen de autogordels gebruikt worden. De stoelverkleiner zorgt ervoor dat wanneer uw kindje nog wat kleiner is erg comfortabel zit. Daarnaast is uw kindje maximaal beschermd door de goede zijdelingse bescherming. 

Baninni Stoelverhoger

Is uw kindje al wat ouder en kan het al prima zitten? Dan is een Baninni Stoelverhoger wellicht wat u zoekt. De stoelverhoger is geschikt voor kindjes tussen de 4 en 12 jaar. Het stoeltjes is gemakkelijk in de auto te instaleren. Het zorgt voor net dat beetje extra steun en veiligheid voor uw kind. Ook bij de stoelverhoger Baninni is het comfort van uw kindje van groot belang. De stoel is zo voorgevormd dat uw kindje heerlijk zal zitten. Het zitje is verkrijgbaar in diverse kleuren en uiteraard tegen een scherpe prijs.