Azet

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Azet

Op zoek naar een autostoel van Azet? Dan ben je bij Autostoeltjes.com aan het juiste adres! Bij ons vind je precies wat je zoekt, omdat wij een uitgebreid assortiment aanbieden. Bij ons staat veiligheid in de auto voorop en daar hebben we dan dus ook ons assortiment op aangepast. Wil je meer weten over onze Azet producten? Lees dan snel verder!

Azet in ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende producten van Azet. Voornamelijk bieden wij jou zitverhoger van het merk. Door de zitverhoger zit jouw kindje veiliger in de auto. Doordat hij of zij iets hoger komt te zitten snijdt de gordel niet in de nek, maar valt deze precies over de schouder heen. Alle zitverhogers van Azet voldoen aan de veiligheidseisen. Een zitverhoger is geschikt voor kinderen tussen de 1,25 meter en 1,50 meter. De zitverhogers zijn beschikbaar in leuke uitvoeringen. Je vindt de volgende uitvoeringen in ons assortiment:

  • Minni Mouse
  • Mickey Mouse
  • Princess
  • Frozen Olaf
  • Frozen

Azet zitverhoger kopen bij ons

Een Azet zitverhoger koop je bij Autostoeltjes.com. Kijk in het assortiment welk artikel van Azet je wilt hebben en plaats deze in het winkelmandje. Vervolgens kun je ervoor kiezen om verder te winkelen of om direct te betalen. Wil je verder winkelen? Kijk dan even bij onze Autostoeltjes groep 0, Autostoeltjes groep 1 of Autostoeltjes groep 2. Ben je klaar? Kies dan uit een van onze veilige betaalmethodes. Een daar van is het achteraf betalen. Je betaalt dan pas wanneer je tevreden bent en ervoor kiest om de spullen te houden. Ben je niet tevreden, maar heb je al wel betaald? Dan kun je bij ons gewoon ruilen, of je kiest ervoor om je geld terug te krijgen. De verzendtijd bedraagt slechts twee werkdagen. Wij willen het beste voor jou en je kindje en daarom kies jij voor Autostoeltjes.com!