Lief!

Tijdelijk niet in voorraad.

Lief! autostoel

Lief is al jaren een erg bekend merk onder de baby en kinderspullen, de Lief autostoel kon daartussen niet ontbreken. Lief staat bekend om de diverse artikelen met leuke en vrolijke printjes. Het gebruik van de kleuren roze en blauw staan centraal, zo ook bij de Lief autostoel. Wanneer u op zoek bent naar een autostoel met een leuk motiefje is de Lief autostoel zeker iets voor u!

Over Lief!

Lief! Is inmiddels gegroeid tot een van de bekendste merken als het gaat om lifestyle spullen voor baby’s en peuters. Lief! Biedt verschillende producten als knuffels, decoratie, accessoires en nu ook de Lief autostoel. Lief! staat bekend om de leuke motiefjes die in alle spulletjes weer terug te vinden zijn. Zo heeft de bekleding van de Lief autostoel ook een erg leuk patroon en is het verkrijgbaar in een prachtige roze kleur voor uw prinsesje of een blauwe kleur voor uw stoere zoontje.

Lief autostoel Malou

De Lief autostoel Malou is een autostoel uit de groep 0. Deze Lief autostoel is dus geschikt voor kindjes tussen de 0 en 13kg. Deze autostoel zit heerlijk voor de allerkleinste onder ons. Daarnaast heeft de autostoel een handige zonnekap en een stoelverkleiner. De Lief autostoel is uitgerust met een 3-puntsgordel en verstelbare schoudergordels. De Lief autostoel Malou is ook verkrijgbaar in een blauwe uitvoering, genaamd Mark.

Lief autostoel Suzette

Op zoek naar een fleurige groep 1 autostoel voor uw kindje? Dan is de Lief autostoel Suzette een goede keus. Het stoeltjes is gemakkelijk in iedere auto te bevestigen met de gordel. De leuke hoes is gemakkelijk te verwijderen om uit te wassen. Zo blijft de Lief autostoel nog langer in topconditie. De stoel heeft een fijne hoofdsteun die gemakkelijk is te verwijderen. Daarnaast is de zit- en ligstand verstelbaar evenals de schoudergordels. Zo kunt u de autostoel perfect afstellen op uw kindje voor een comfortabele rit. Deze stoel is eveneens verkrijgbaar in een stoere jongens uitvoering, genaamd Simon.

Lief autostoel Cato

Ook in de groep 2 is een Lief autostoel verkrijgbaar. Deze leuke autostoel voldoet uiteraard aan de veiligheidsnormen en is gemakkelijk te verstellen voor een optimaal comfort voor uw kindje. De veiligheid en het comfort staan voorop. De stoel heeft een fijne hoofdsteun waardoor uw kindje extra lekker zit.