Groep 3 autostoeltjes 15 t/m 36 kilogram

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

57 artikel(en)

Wat valt er onder Autostoeltjes Groep 3

De autostoeltjes groep 3 is speciaal voor kinderen van 3.5 tot 11 jaar. De gewichtsklasse die hierbij hoort is 15 tot en met 36 kilogram. De autostoeltjes groep 3 wordt vrijwel altijd in combinatie gebruikt met de autostoeltjes groep 2. In de autostoeltjes groep 3 vindt u voornamelijk autostoelverhogers die ervoor zorgen dat het autostoeltje hoger komt te zitten. Zo kan de gordel op een gemakkelijke manier worden vastgemaakt. Ook worden er in de autostoeltjes groep 3 zitverhogers gebruikt. De zitverhogers kunt u los gebruiken, maar ook in combinatie met een autostoeltje. Sommige autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 3 kunt u loskoppelen, zodat u alleen het zitje overhoudt.

Kenmerken van autostoeltjes groep 3

De autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 3 hebben als kenmerk dat ze bedoeld zijn voor wat oudere kinderen vanaf 3.5 jaar. Daarnaast kunt u veel van deze kinderzitjes los gebruiken, maar ook in combinatie met een kinderstoeltje uit de autostoeltjes groep 3 en 2. Bent u er nog niet zeker van wat u het beste kunt gebruiken voor uw kindje? Of valt uw kindje net tussen bepaalde groepen in? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice en advies vragen over bepaalde soorten kinderstoeltjes. Maar ook over autostoeltjes groep 3, 2, 1 en 0. Bij ons weet u zeker dat alle autostoeltjes veilig zijn door het keurmerk ECEreglement 44/03 of 44/04.

Welk merk hoort bij autostoeltjes groep 3?

op onze website vindt u veel merken die de autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 3 verkopen. Wij bieden u daarom ook een groot assortiment aan, zodat u altijd een keuze heeft tussen verschillende soorten merken. Hieronder kunt u zien welke merken er onder andere worden verkocht op onze website:

   • Colorfull Collection;
   • Nania;
   • Auto Comfort;
   • Chicco
   • Lief!;
   • Maxi Cosi;

Kunt u nog wat meer informatie gebruiken over de aanschaf van het juiste autostoeltje? Lees dan even de informatiepagina autostoeltje kopen.

Om verwarring te voorkomen, kunt u ook op merkcategorie naar autostoeltjes zoeken. Zo bent u zeker van het merk en kunt u ook zien welke onderdelen matchen. Ga terug naar autostoeltjes.com voor het complete overzicht.