Groep 2 autostoeltjes 9 t/m 36 kilogram

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Wat valt er onder Autostoeltjes Groep 2

Als uw kindje van 9 maanden tot 11 jaar is, dan kunt u er voor kiezen om een autostoeltje  uit de autostoeltjes groep 2 te kopen. Het gewicht wat hierbij hoort is 9 tot en met 36 kilogram. Tevens wordt deze gewichtsklasse ook gebruikt bij de autostoeltjes in groep 3. Een autostoeltje uit autostoeltjes groep 2 combineert dus beide groepen in één zitje. Bent u nog op zoek naar een autostoeltje uit de autostoeltjes groep2? Kijk dan op onze website autostoeltjes.com bij de leeftijdscategorie groep 2 of groep 3. Hier vindt u autostoeltjes die voldoen aan de veiligheidseisen en autostoel regels.

Kenmerken van autostoeltjes groep 2

Een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 2 heeft als kenmerk dat het een zittingverhoger is. Omdat er een zittingverhoger is geplaatst onder het autostoeltje, zit uw kind hoger en kan de gordel beter worden vastgezet. De meeste autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 2 hebben een afneembare rugleuning. Dit helpt om het hoofd van uw kind te ondersteunen en de gordel te geleiden. Ook zijn er autostoeltjes met hoofdsteunen en zijsteunen. Die zijsteunen worden ook wel sidewings genoemd. De hoofdsteunen en zijsteunen bieden extra bescherming bij een aanrijding van opzij. U kunt er dus voor kiezen om een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 2 of 3 te kiezen, als u kind jonger is dan 11 jaar.

Welk merk hoort bij autostoeltjes groep 2 ?

Is uw kind echt toe aan een nieuw autostoeltje kopen? Bedenk dan eerst goed welk type autostoeltje uw kind nodig heeft. Want de autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 2 en 3 lijken redelijk veel op elkaar. Hieronder kunt u een aantal merken zien die autostoeltjes groep 2 verkopen:

  • Bebiefirst;
  • Nania;
  • Cabino;
  • Babidéal;
  • Xadventure;

Meer info nodig over het kopen van de juiste autostoel? Kijk dan op de informatiepagina autostoeltje kopen.

Wilt u iets meer weten over bepaalde autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 2? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een autostoeltje die perfect bij u past, bij uw kind en bij uw auto! Ga naar autostoeltjes groep 3 of terug naar autostoeltjes.com.