Groep 1 autostoeltjes 9 tot 18 kilogram

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

36 artikel(en)

Wat valt er onder Autostoeltjes Groep 1

Is uw kindje ouder dan 9 maanden en is het autostoeltje te klein geworden? Dan kunt u overstappen naar een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 1. De autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 1 zijn voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar. Het gewicht wat hierbij hoort is 9 kilogbram tot en met 18 kilogram. Als uw kindje het eerste autostoeltje nog niet is uitgegroeid, dan kunt u deze natuurlijk nog blijven gebruiken. Autostoeltjes ui de autostoeltjes groep 1 zijn speciaal voor kinderen die al goed zelfstandig kunnen zitten. De autostoeltjes uit de groep 1 zijn stevige autostoeltjes die uw kind goed ondersteunen. Door middel van het vijfpuntsgordeltje zit uw kind goed vast.

Kenmerken van autostoeltjes groep 1

De autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 1 hebben een vijfpuntsgordel of een driepuntsgordel. Zo zit uw kind extra stevig vast en de kans dat het stoeltje los schiet is vele kleiner. Het kind zelf wordt met een harnasgordel vastgezet of met een vangtafel. Het autostoeltje is meestal naar voren gericht, maar er zijn ook nog typen die andersom gemonteerd kunnen worden. De overstap naar een autostoeltje uit de groep 0 naar een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 1 is vaak lastig voor ouders. Meestal is de overstap te snel en wordt het autostoeltje in de rijrichting gezet. Bent u er nog niet zeker van? Wacht dan totdat uw kind echt te zwaar is voor een autostoeltje uit de groep 0 of als uw kind met het hoofdje boven de autostoel is uitgekomen. Dan bent u er zeker van dat u kunt over stappen naar een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 1. In geval van een aanrijding of ongeluk is het veiliger dat het autostoeltje andersom wordt geplaatst.

Welk merk hoort bij autostoeltjes groep 1?

Op onze website kunt u kiezen uit veel verschillende soorten autostoeltjes en merken. De merken die autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 1 verkopen zijn onder andere:

  • Nania;
  • Cabino,
  • Baninni;
  • Maxi Cosi;
  • Romer;
  • Lief!

Meer informatie nodig om een goed autostoeltje te kopen? Kijk dan eens op de informatiepagina autostoeltje kopen.

Ga naar autostoeltjes groep 2.