Groep 0 autostoeltjes 0 t/m 13 kilogram

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 74

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat valt er onder Autostoeltjes Groep 0

De autostoeltjes groep 0 geeft aan hoe oud uw kindje moet zijn om deze autostoeltjes  te gebruiken. De autostoeltjes groep 0 is te gebruiken voor baby’s van 0 tot 9 maanden. Ook kunt u aan het gewicht aflezen welke autostoeltjes er gebruik kunnen worden, dat is van 0 tot 15 kilogram. U kunt de autostoeltjes in deze groep dus meteen gebruiken vanaf de geboorte van uw kindje. Bevalt u in het ziekenhuis? Dan moet u zeker een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 0 in huis hebben of beter gezegd in uw auto. Het is namelijk ook verboden om uw kindje zonder autostoeltje te vervoeren in een auto.

Kenmerken van autostoeltjes groep 0

Het belangrijkste kenmerk van autostoeltjes groep 0, is dat het autostoeltje tegen de rijrichting inzit. Het autostoeltje is dus niet naar de weg gericht, maar naar de stoel waarop het autostoeltje is geplaatst. Een autostoeltje uit de autostoeltjes groep 0 wordt zo geplaatst, omdat het autostoeltje op die manier het beste de klap kan opvangen als er een ongeluk gebeurt. En tevens omdat het kindje de klap dan opvangt met het ruggetje in plaats van met de nek. Omdat op die leeftijd het hoofdje en de nek van het kindje nog niet helemaal ontwikkeld is.

Als u het autostoeltje plaatst op de stoel, doet u dat of met de gordel of met isofix. Isofix zit niet in alle auto’s dus voordat u dit wilt gebruiken moet u eerst even controleren of het in uw auto aanwezig is. Is dit niet zo? Dan kunt u altijd elke autostoeltje vastmaken met de gordel.

Welke autostoeltjes kunt u gebruiken bij de autostoeltjes groep 0?

Er zijn veel merken die autostoeltjes verkopen voor baby’s van 0 tot 9 maanden. Hieronder kunt u zien welke dit zijn en die wij ook verkopen:

  • Maxi Cosi;
  • Mutsy;
  • Mima;
  • Autocomfort;
  • Romer;
  • Safety1st;
  • Xadventure;
  • Nania;

Hulp nodig bij het kopen van een autostoeltje? Ga dan naar de informatiepagina autostoeltje kopen.

De autostoeltjes uit de autostoeltjes groep 0 zijn veilig en speciaal voor baby’s van 0 tot 9 maanden. Als u dus op zoek bent naar een autostoeltje, kijk dan op onze website en zoek een mooie uit de autostoeltjes groep 0. Ga naar autostoeltjes groep 1.