Ferrari

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Ferrari autostoel

Een Ferrari autostoel is hartstikke leuk wanneer u een stoer jongetje heeft! Met deze stoel zit hij lekkerder dan ooit in de auto. De Ferrari autostoel is verkrijgbaar als groep 2-3 autostoel en als stoelverhoger. Wilt u een echt Ferrari autostoel? Dan hebben wij voor u de Ferrari autostoel. Op zoek naar een stoelverhoger waarin de merknaam Ferrari is meegenomen voor net dat beetje extra, dan hebben wij de stoelverhoger Ferrari Dream Luxe. Wij zullen deze nader toelichten voor uw zodat u de perfecte Ferrari autostoel kunt uit zoeken voor uw kindje.

Ferrari autostoel Befix Luxe

Met de Ferrari autostoeltjes heeft u een prachtige autostoel in huis van het Italiaanse automerk Ferrari. De autostoel heeft een prachtig design en is van uitstekende kwaliteit. De Ferrari autostoel is een groep 2 -3 ( 15-36kg) autostoel. De autostoel biedt veel steun is uw kindje zit er veilig in. De stoel heeft extra bescherming aan de zijkant waardoor de zit erg stevig is voor voldoende veiligheid en comfort. De autostoel is gemakkelijk in de auto te bevestigen. Een ander voordeel van deze stoere Ferrari autostoel is de afneembare hoes. Hierdoor is de hoes gemakkelijk uit te wassen waardoor de Ferrari autostoel weer als nieuw lijkt na elke wasbeurt! Voor kleine jongetjes zal deze Ferrari autostoel geweldig zijn, de stoel ziet er erg stoer uit en zit daarnaast nog een heerlijk. Daarnaast is de stoel gemakkelijk om te toveren tot stoelverhoger door simpelweg de rugleuning los te maken.

Stoelverhoger Ferrari Dream Luxe Furia

Wanneer u op zoek bent naar een Ferrari autostoel in de vorm van een stoelverhoger auto, dan is deze Ferrari autostoel perfect geschikt. Deze Ferrari autostoel is van het merk Nania. Nania heeft een ruim assortiment autostoelen van goede kwaliteit voor jaren lang plezier. De stoelverhoger wordt aangeraden voor kindje tussen de 15 en 36kg. Met deze stoere stoelverhoger zit uw kindje veilig en lekker! De zitting bied voldoende steun waardoor uw kindje lekker comfortabel zal zitten. Deze Ferrari stoelverhoger is gemakkelijk te monteren in uw auto.

U krijgt uw kind gemakkelijk in de auto met een Ferrari autostoel. Kies de autostoel die past bij uw kindje en geniet er jaren van. Heeft u nog vragen of wilt u nog advies? Neemt u dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Vragen kunt u mailen naar info@babysupershop.eu of telefonisch op 0900-5081000 of ga terug naar Autostoeltjes voor het complete aanbod.