Cabino

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Cabino

Autostoeltjes van Cabino kunnen niet ontbreken op Autostoeltjes.com. Cabino is een merk wat diverse babyartikelen verkoopt. Zo hebben ze autostoeltjes, maar ook babykamers, buggy’s, campingbedden, kinderstoelen en vele andere producten die onmisbaar zijn wanneer u een baby of klein kindje heeft. Veiligheid en comfort is van groot belang bij de aanschaf van de deze producten. Wij zullen een aantal autostoelen van Cabino uitlichten en deze wat nader beschrijven zodat u gemakkelijker de perfecte Cabino autostoel kunt kiezen.

Autostoel Cabino Ultra 1-2-3

Heeft u een kindje die in de groep 9 tot 36kg valt dan is deze Cabino autostoel wellicht iets voor u. In deze stoere zwarte autostoel zit uw kindje heerlijk en heeft het voldoende steun. Het autostoeltjes wordt bevestigd door middel van een 3-punts autogordel. Wat fijn is aan deze autostoel is dat de stoel zachte armleuningen heeft. In deze gewichtsklasse kan uw kindje al goed zelfstandig rechtop zitten waardoor het fijn is wanneer de armleuningen fijn aanvoelen.

Autostoel Cabino Protector plus

De Cabino Autostoel Protector is een autostoel uit de groep 3. Deze groep autostoelen is bedoeld voor kindjes tussen de 15 en 36 kg. De hoofdsteun is gemakkelijk te verstellen waardoor uw kindje lekker kan zitten en voldoende steun heeft in de nek. De stoel beschermt uw kindje optimaal bij een zijwaartse aanrijding. Een groot voordeel van deze Cabino autostoel is de verwijderbare rugleuning. Wanneer uw kindje op zo’n leeftijd komt dat een autostoel niet meer nodig is kan de rugleuning van de Cabino autostoel verwijderd worden waardoor de autostoel om getoverd wordt tot junior autostoel. Met deze autostoel kunt u dus gemakkelijk weer heel wat jaartjes vooruit.

Autostoel Cabino King

Wanneer u een meisje heeft is de Autostoeltje Cabino King Black/Grey erg leuk! Het fleurige kleurtje zal uw meisje laten stralen. De stoel is te gebruiken vanaf dag 1 door de handige verstelbare schouderriemen. Zo kan uw vanaf dag 1 tot circa een leeftijd van 4 jaar deze Cabino stoel prima gebruiken. Is uw kindje nog lichter dan 13kg, dan raden wij u sterk aan de stoel tegen de rijrichting in te plaatsen. Dit is tot wel 80% veiliger dan wanneer deze met de rijrichting mee geplaatst wordt. Is uw kindje ondertussen zo gegroeid dat ze zwaarder dan 13kg is, dan kunt u het stoeltje met de rijrichting mee plaatsen zodat uw kindje lekker om zich heen kan kijken op een veilige manier. De Cabino King heeft een zacht hoofdkussentje en is gemakkelijk te bevestigen. Daarnaast is de bekleding gemakkelijk uit te wassen waardoor de Cabino autostoel nog langer in goede conditie blijft voor jaren plezier!

Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod Cabino autostoelen en vindt uw perfect Cabino autostoel. Ook hebben wij mooie accessoires zoals een stoelverhoger of zonnescherm in ons assortiment. Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!