Autostoeltjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Autostoeltjes

Een autostoeltje kopen is onmisbaar wanneer u een klein kindje heeft. Autostoeltjes zijn niet alleen van groot belang voor de veiligheid van uw kindje maar is daarnaast ook wettelijk verplicht. Is uw kindje nog geen 1,35meter? Dan is het hebben van een goede autostoel van groot belang. Autostoeltjes.com heeft voor u daarom een ruim assortiment autostoeltjes, alle stoeltjes voldoen aan de kwaliteitseisen waardoor uw kindje veilig mee kan in de auto.

Het belang van autostoeltjes

Naast het feit dat autostoeltjes verplicht zijn is het voor de veiligheid van uw kindje erg belangrijk. In een autostoeltje zit uw kindje veiliger in de auto. Het vervoeren van uw kindje in de auto is geen probleem wanneer u kijkt naar goede stoeltjes. Autostoeltjes zijn geschikt voor langere autoritjes, maar veel lange autoritten zijn niet goed voor de ontwikkeling van uw kindje. Als er veel tijd door gebracht wordt in een autostoeltje belemmert dit de motorische ontwikkeling aangezien de bewegingsvrijheid gering is. Houdt u daar dus rekening mee bij het aanschaffen van een autostoel. Autostoeltjes zorgen ervoor dat uw kindje goed en stevig zit, en ook wanneer er een ongeluk plaatsvindt moet uw kindje goed beveiligd zijn.

Top merken autostoeltjes

Tijdens uw zoektocht komt u diverse merken autostoeltjes tegen. Merken autostoeltjes die u al snel zal tegenkomen zijn Maxi Cosi , Chicco en Römer.

Het bekendste merk is de Maxi Cosi autostoel. Het ruime assortiment Maxi Cosi voldoet ruim aan de strengste veiligheidseisen. De stoeltjes zijn van uitstekende kwaliteit, daarom zijn de Maxi Cosi autostoeltjes ook zo populair. Daarnaast zijn ze erg gebruiksvriendelijk.

Chicco autostoel is een merk dat continue bezig is met het innoveren van haar producten. Wetenschap, ervaring, kennis en verantwoordelijkheid zijn begrippen die centraal staan bij het ontwikkelen van de diverse producten zoals autostoeltjes. Uw kindje zal dus heerlijk en verantwoord zitten in de autostoeltjes van Chicco.

Romer autostoel streeft naar maximale kindveiligheid in het wegverkeer. Dit is dan ook duidelijk terug te zien als het gaat om de veiligheid van de Römer autostoeltjes. De autostoeltjes voldoen ruim aan de veiligheidseisen waardoor u uw kindje veilig in de auto kunt vervoeren.

Groepen autostoeltjes

Aangezien vanaf de geboorte tot een lengte van 1,35 meter autostoeltjes verplicht zijn, zijn er verschillende groepen autostoeltjes in het leven geroepen. Deze groepen autostoeltjes zijn:

  • Groep 0+ : Dit zijn autostoeltjes voor de allerkleinste onder ons. De autostoeltjes zijn geschikt voor kindjes van 0 tot 13 kg. Deze stoeltjes worden tegen de rijrichting in geplaatst.
  • Groep 1 : In deze groep vallen kindjes tussen de 9 en 18 kg. Deze stoeltjes worden met de rijrichting mee geplaatst.
  • Groep 2: Dit betreft kindjes tussen de 9 en 36 kg.
  • Groep 3: De laatste groep is 15 tot 36 kg. Deze stoeltjes kunnen veelal gebruikt worden tot een leeftijd van 12jaar.