Nu gratis verzending
Autostoel Nania Eris SP Black
  • Autostoel Nania Eris SP Black

Autostoel Nania Eris SP Black

Hulp met keuze? Bel: 013-544 0780

Autostoel Nania Eris SP Black

Met de Nania Eris is uw kindje voorzien van 0 tot wel 6 jaar! De autostoel voorziet uw kindje van optimale veiligheid; de brede zijkanten zorgen voor zijwaartse bescherming (Side Protection) en door de 5-puntsveiligheidsgordel zit uw kindje extra veilig in de kinderstoel. 

Dankzij de afneembare verkleinkussens en verstelbare hofdsteun, groeit deze stoel lekker met uw kindje mee. De gordelpads en bekleding zijn afneem- en wasbaar en heerlijk comfortabel voor uw kleine. De autostoel is in 5 posities verstelbaar, waaronder een ligstand zodat uw kindje lekker kan slapen tijdens de autorit. 

De eerste maanden(0 - 13 kg)  kunt u deze autostoel tegen de rijrichting in plaatsen. Wanneer uw kindje wat ouder wordt (9 - 25 kg), kunt u de autostoel met de rijrichting mee plaatsen. De autostoel is vast te zetten met de auto 3-puntsgordel. 

Meer informatie
Minder informatie

Van € 119,99

Voor € 99,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 119,99

Voor € 99,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uitgebreide informatie

Autostoel Nania Eris SP Black

Eigenschappen

- Autostoel van 0 - 25 kg (groep 0/1/2)
- 5 standen
- Voorzien van 5-puntsveiligheidsgordel
- Installatie met auto 3-puntsgordel
- Optimale Side Protection 
- Afneembare verkleinkussens
- Hoofdsteun in de hoogte verstelbaar
- Afneem- en wasbare bekleding
- 0 - 13 kg tegen rijrichting in plaatsen
- 9 - 25 kg met rijrichting mee plaatsen
- Materiaal bekleding: 100% polyester

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Autostoeltjes.com een autostoel of autostoel acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U ontvangt dan het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Autostoeltjes.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Autostoeltjes.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Autostoeltjes.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven