Nu gratis verzending
Autostoeltjes | Maxi-cosi Autostoel Black Jacquard
 • Maxi-cosi Autostoel TobiFix Nomad Blue
 • Maxi-cosi Autostoel TobiFix Nomad Blue
 • Maxi-cosi Autostoel TobiFix Nomad Blue
 • Maxi-cosi Autostoel TobiFix Nomad Blue

Autostoeltje Maxi-Cosi Tobi Black Raven

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Autostoeltje Maxi-Cosi Tobi Black Raven

Maxi-Cosi bewijst met het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi weer eens dat zij topkwaliteit leveren. Het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi Sparkling Grey zorgt ervoor dat uw kindje hoger zit in de auto zodat er beter naar buiten gekeken kan worden voor de nodige afleiding. Dit maakt de (lange) autoritten een stuk leuker voor zowel uw kind als voor uzelf. 

De autostoel Maxi-Cosi Tobi heeft verchillende ligstanden. Zo kan uw kindje lekker naar buiten kijken, maar ook een dutje doen wanneer u langer onderweg bent. 

Het autostoeltje Maxi-cos Tobi is voorzien van 'easy-out gordels'. Deze gordels blijven automatish opzij staan wanneer u deze los klikt. Doordat de gordeltjes aan de zijkant van de autostoel blijven, is het eenvoudig om uw kindje in en uit de autostoel te halen. De gordeltjes zitten dus nooit in de weg bij deze autostoel!

Meer informatie
Minder informatie

Van € 199,00

Voor € 169,99

In voorraad

Van € 199,00

Voor € 169,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Autostoeltje Maxi-Cosi Tobi Black Raven

Eigenschappen voor Autostoeltje Maxi-Cosi Tobi:

 • Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar oud (Autostoeltjes Groep 1)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 18 kg (groep 1)
 • Verstelbaar in verschillende ligstanden
 • Voorzien van easy-out gordels
 • Kleurindicator bevestigt correcte installatie
 • Gordelsysteem met één hand verstelbaar
 • Gelijktijdig verstellen van hoofdsteun en gordel 
Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Autostoeltjes.com een autostoel of autostoel acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U ontvangt dan het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Autostoeltjes.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Autostoeltjes.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Autostoeltjes.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven