Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Hulp met keuze? Bel: 013-544 0780

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Deze autostoel wordt nu geleverd inclusief beschermhoes t.w.v. €49,99!

De Maxi-Cosi Pearl Smart autostoel  voldoet aan de strenge i-Size normering. Hierdoor kan uw kind in dit autostoeltje achterwaarts vervoerd worden tot een lengte van 105cm, dit is circa 4 jaar. Eventueel is het ook mogelijk om de autostoel voorwaarts te gebruiken, dit wordt echter pas aangeraden vanaf 15 maanden. De autostoel is geschikt vanaf een lengte van 67cm, dit is ongeveer 6 maanden. 
De autostoel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun zodat deze perfect mee groeit met uw kind. Daarnaast is de 5-puntsgordel ook verstelbaar zodat uw kind altijd veilig in deze autostoel vervoerd kan worden. De autostoel is verstelbaar in een comfortabele ruststand. 
U bevestigt deze autostoel door middel van Isofix, hiermee verankert u de autostoel aan het chassis van de auto. Dit is dus een zeer veilige en stabiele manier van vervoeren. De autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart kan enkel gebruikt worden in combinatie met de Familyfix One Base. Deze Base geeft u een indicatie via een lampje waarmee bevestigd worden dat de autostoel op de juiste manier wordt gebruikt op de Base. 

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Meer informatie
Minder informatie
Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey   +€ 0,00
Beschermhoes Maxi-Cosi Pearl Pro & Pearl Smart Cool Grey   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 269,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Uitgebreide informatie

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Eigenschappen:
Autostoel geschikt voor kinderen van 67 t/m 105cm (circa 6 maanden tot 4 jaar)
- Voldoet aan de strenge i-Size normering
- Isofix-installatie: lichtindicatie bevestigt correcte installatie
- Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix One, dezelfde Isofix basis die voor het Maxi-Cosi Rock autostoeltje gebruikt wordt (niet inbegrepen)
- Tot 4 jaar achterwaarts te gebruiken
- Verstelbare hoofdsteun 
- Verstelbare 5-puntsgordel
- Verstelbare in verschillende ligstanden

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Autostoeltjes.com een autostoel of autostoel acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U ontvangt dan het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Autostoeltjes.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Autostoeltjes.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Autostoeltjes.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven