Zonnescherm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Zonnescherm

Een zonnescherm voor de autostoel is ideaal wanneer de zon hard schijnt. Heb je deze nodig? Dan ben je bij Autostoeltjes.com aan het juiste adres! Wij bieden Autostoel accessoires die het jou kindje zo aangenaam mogelijk maken. Veilige en comfortabele ritten in de auto, dat is waar wij voor staan. Bekijk ons gehele assortiment en je kunt kiezen uit vele handige opties.

Voordelen van een zonnescherm

Een zonnescherm is heel handig om te hebben voor uw autostoel. Je wilt natuurlijk het beste voor je kindje en een zonnescherm hoort tot een van de autostoel accessoires die het jouw kindje net wat comfortabeler maken. Dit zijn de voordelen:

  • Je kindje wordt zo beschermd tegen de soms felle zonnestralen. Het huidje van een baby is gevoelig en deze dient goed beschermd te worden.
  • In de auto kan het vaak warm worden, maar een airco is ook niet altijd even goed voor een baby. Een zonnescherm zorgt ervoor dat jouw kindje het minder warm heeft.
  • Een zonnescherm heeft niet alleen functionele eigenschappen, maar deze fleuren de auto ook nog eens op. Er zijn verschillende soorten in ons assortiment te vinden.
  • Er zijn niet alleen zonneshermen voor aan het raam, maar ook zonnekappen. Deze bevestig je aan de autostoel, zodat je kindje altijd beschermd is.

Zonnescherm van Autostoeltjes.com

Een zonnescherm voor in de auto koop je bij Autostoeltjes.com. Hier vindt je verschillende modellen en kun je de juiste uitkiezen. Heb je de juiste uitgekozen? Dan kun je deze afrekenen met een van onze veilige betaalmethodes. Binnen enkele werkdagen ontvang je hem thuis en bij ons geldt: niet goed geld terug. Wil je advies over een zonnescherm of een van onze andere producten zoals een autostoelhoes of gordelkussen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag en staan altijd voor je klaar. Het beste voor jou en je kindje!