Gordelkussen

Tijdelijk niet in voorraad.

Gordelkussen

Een gordelkussen is eigenlijk bijna onmisbaar. Het beschermt jouw kleintje tegen de soms scherpe gordel. Daarnaast ondersteunt het gordelkussen het hoofdje wanneer jouw kindje in slaap valt. Zeer functioneel dus! Een gordelkussen is niet alleen van functionele eigenschappen voorzien, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Hierdoor zou het weleens kunnen dat een kind heel graag mee gaat in de auto. Bekijk dus snel ons assortiment bij Autostoeltjes.com!

Gordelkussen in ons assortiment

Een gordelkussen vind je in ons assortiment. Er zijn verschillende kleuren en verschillende soorten. Keuze genoeg. Ook zijn er gordelkussens die speciaal zijn voor jongens, maar ook voor meisjes. Al onze gordelkussens zijn enorm zacht en bieden veel comfort voor jouw kleine. Bovendien zijn ze allemaal van de hoogste kwaliteit. De volgende gordelkussens vind je in ons assortiment terug:

  • Nijntje
  • Cars
  • Mickey Mouse
  • Minnie Mouse
  • Disney Princess
  • En nog meer!

In ons assortiment zit ook een zogenaamde autogordelgeleider. Deze is bedoeld als bescherming voor de hele gordel. Deze is heerlijk zacht en zorgt ervoor dat de gordel niet snijdt! Natuurlijk is ook deze eenvoudig te bevestigen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Kies voor comfort voor jouw kindje en schaf een gordelkussen aan!

Gordelkussen aanschaffen

Wil je ook een gordelkussen als bescherming voor jouw kleintje? Dan ben je bij Autostoeltjes.com aan het juiste adres! Kies de beste uit ons assortiment en plaats die in het winkelmandje. Je kunt ervoor kiezen om daarna nog verder te winkelen. Kijk ook een bij onze Autostoeltjes groep 0, Autostoeltjes groep 1, Autostoeltjes groep 2 of Autostoeltjes groep 3! Is je bestelling compleet? Dan kun je kiezen uit een van onze veilige betaalmethodes. Vervolgens kun je de bestelling binnen een aantal dagen de gordelkussen thuis verwachten. Niet goed? Dat betekent gewoon geld terug. Wij bieden jou de beste service!