Base

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

IsoFix base

Met een IsoFix base zet je een autostoel vast in de auto. Deze soort bevestiging zorgt voor extra veiligheid, dit komt omdat de autostoel dan nóg steviger in de auto vast zit. Veiligheid gaat voorop en dat weten wij maar al te goed. Daarom bieden wij jou alles om de autorit nóg veiliger en aangenamer te maken. Zorgeloos met je kindje op weg, dat is precies wat jij als moeder wilt toch?

Voordelen van een Isofix Base

Een IsoFix base beschikt over een aantal voordelen. Allereerst natuurlijk de extra veiligheid die een IsoFix base met zich meebrengt. Zoals verteld werd, zit de autostoel dan extra stevig in de auto. Vaak zit een autostoel alleen vast met een 3-punts of 5-punts gordel, ondanks dat de autostoel dan nog stevig vast zit, zit het niet zo stabiel als met een IsoFix base. Daarnaast kan een autostoel die met een IsoFix base is bevestigd makkelijk draaien. Dit is een groot voordeel omdat je zo de autostoel naar de deur kan draaien en daardoor makkelijk je kindje in de autostoel kunt zetten.

Wil jij ook een IsoFix base?

Lijkt zo’n IsoFix base jou ook wat? Dan bestel je deze natuurlijk op Autostoeltjes.com. Kijk in ons assortiment voor de juiste. Let wel op, want ieder merk autostoeltje heeft een andere IsoFix base. Bijvoorbeeld de IsoFix van Migo is geschikt voor alle autostoeltjes van dat merk. In de beschrijving van het product staat voor welke autostoelen het systeem allemaal geschikt is. Daarna plaats je deze in het winkelmandje. Bij ons profiteer je van een aantal voordelen:

  • Levering binnen twee werkdagen.
  • Keuze uit verschillende veilige betaalmethodes, waaronder het achteraf betalen.
  • Niet goed? Geld terug!
  • Bezorging in Nederland en België.

Wij bieden natuurlijk niet alleen autostoeltjes en bevestigingssystemen, maar ook allerlei andere Autostoel accessoires. Dankzij bijvoorbeeld een voetenzak of autostoelhoesjes maak je de rit voor jou en je kindje nog aangenamer!