Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base

Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base

Hulp met keuze? Bel: 013-544 0780

3 WayFix Base

Met de allernieuwste Maxi-Cosi 3 WayFix Base vervoert u uw kleintje op een veilige manier in de auto. Deze autostoel base is te gebruiken in combinatie met de autostoelen Maxi-Cosi Pebble Pro, Pearl Pro maar ook met de Maxi-cosi Jade Reiswieg! Dat je de base kan combineren in combinatie met de Jade reiswieg, is een ideale oplossing voor ouders die lange afstanden moeten rijden met de kleine. Het is namelijk niet aan te raden uw kindje te lang in de V-vorm van de maxi-cosi te laten liggen, dat is op deze manier opgelost! De Jade reiswieg wordt zijwaarts op de base geplaatst en neemt dus iets meer ruimte in beslag achterin.

De base is te gebruiken tot ca. 4 jaar. De base voldoet aan de I-Size norm. Deze norm geeft aan dat het veilig is om uw kindje tot 15 maanden achterwaarts te vervoeren. Hierom is het mogelijk om de vervolgstoel Pearl Pro achterwaarts op de base te klikken. 

De autostoel is alleen te gebruiken wanneer jouw auto voorzien is met de daarvoor bestemde isofix aansluiting. De steunpoot aan de voorzijde van de base zorgt voor een extra verankeringspunt die makkelijk te verstellen is in hoogte. Door middel van deze Maxi-Cosi base kan de autostoel met één simpele klik eenvoudig, snel én veilig bevestigd worden in de auto. 

De base geeft door middel van licht en geluid aan of de autostoel veilig en juist bevestigd is. Als één van de drie bevestigingspunten niet juist bevestigd zijn, wordt dit aangegeven. Zo weet je altijd zeker dat jouw kleintje op de meest veilige manier vervoerd wordt! 

Lifetime Warranty
Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Meer informatie
Minder informatie
€ 229,00

In voorraad.

€ 229,00

In voorraad.

Uitgebreide informatie

3 WayFix Base

Eigenschappen:

- Te gebruiken in combinatie met de Maxi-Cosi Jade Reiswieg, Pebble Pro I-size en Pearl Pro I-size
- Alleen te gebruiken met Isofix aansluiting
Te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ca. 4 jaar is
Gemakkelijke en snelle click-and-go installatie
Voorzien van steunpoot voor extra verankering 
- Voldoet aan de I-Size (R129) beveiligingsnorm
- Geeft feedback voor juiste installatie voor zowel de base als de autostoel door middel van geluid- en lichtsignaal
- Geeft sein wanneer de batterij bijna leeg is (30%)

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Autostoeltjes.com een autostoel of autostoel acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U ontvangt dan het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Autostoeltjes.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Autostoeltjes.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Autostoeltjes.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven